使用天數:1,914天
Beautymememe
博客簡介

Beauty Me

最新文章
熱門文章

全城恐慌!「唔想反黑組特攻隊」皮秒激光美白去斑Picolaser到埗香港!



推薦該博客文章
  • 46890
    累積瀏覽量
熱門文章
  • 以往大家都認為去美容院是女生的專利,男士如果做facial只會被人笑「娘娘腔」。隨著近年男士愈來愈注重儀容,男生護膚成為新潮流,男士不但會為自己搜羅護膚品,去美容院的人亦愈見普遍,許多專門為男士而設的美容中心亦相繼而起。 正因為男士對美容療程的需求,當中許多都專門針對改善男士毛孔粗大、黑頭粉刺的問題,而其實男士的肌膚問題取決於油脂分泌過盛,肌膚因乾燥缺水而產生各種肌膚問題。因此男士要解決肌膚問題,必須從保濕控油著手。 OASIS旗下男士美容中心OASIS homme專門為男士提供全效的保濕控油護膚方案,從乾燥、粗糙、毛孔粗大等男士常見的皮膚問題,由根本徹底改善肌膚問題,只有這樣才可以杜絕因為乾燥而出油而衍生的毛孔粗大、黑頭粉刺的問題。 OASIS homme此高活性保濕緊緻療程組合,能於短時間內為肌膚補充大量水分,將天然保濕因子及膠原蛋白精華導入至皮膚底層,並提升肌膚儲水

     

    oasis1161 46,890

  • 神呀救救我吧~~~~ 要靚唔一定上天打救!喺美容界而家就有好多「神級」美容儀器幫大家KEEP住靚樣。講到最「神」嘅,一定係Thermage(應該話係要做最新第四代thermage叫thermage flx)!Thermage flx絕對會令唔少貪靚女仔尖叫嘅神級去皺緊膚科技! 一分錢 一分貨? Thermage 已經去到最新一代第4代Thermage FLX,絕係眾「神」之最!一提到Thermage,好多人都會講:「Thermage呀!聽人講去皺緊膚真係好勁,不過Thermage好貴呀,哪有錢……」 Hmm………. 是咁的,Thermage由於須要由醫生主理,所以價錢比起其他儀器好似hifu、RF拉皮係會比較貴,不過,可以話比大家知,最新嘅Thermage FLX 絕對係物有所值。點解?

     

    oasis1161 46,890

  • 揀選激光脫毛除了要快見效之餘,亦都要確保可以永久脫除毛毛,不用擔心毛毛會再長出來之餘,毛孔亦都要細緻嫩滑,先稱得上是完美祼肌。另外,最最重要的是找到一間有信譽及安全的醫學美容中心,這樣才可以安心及徹底解決毛髮問題。 OASIS最近發佈的廣告,代言人天后容祖兒打破傳統的框框,勇敢作出「裸肌宣言」,道出她「裸肌」背後的秘密,就是OASIS帶給她的三項全肌能服務,令她擁有如BB般初生的膚質及完美的輪廓。 OASIS全肌能醫美專家,一站式的美容服務,此上市集團已經有18年歷史,當中的OASIS醫生團隊,為客人提供專業的諮詢及跟進療程的進度,絕對安全專業可靠;再加上採用最高效激光脫毛儀GentleLASE Pro LE 755nm,儀器CANDELA擁有75項專利科技,備受全球超過25,000專業醫生採用,能達至無痛激光永久脫毛功效,配合OASIS醫生的專業,令你輕鬆告別惱人的毛毛。

     

    oasis1161 46,890