使用天數:542天
PuiPui
博客簡介

Pui Pui係化妝師,亦係blogger,除左提供化妝服務,仲會為大家分享各種好用嘅護膚品同化妝品架!

最新文章
熱門文章
推薦該博客文章
  • 21707
    累積瀏覽量
熱門文章
  • 每晚我都會飲Swisse安睡膠原蛋白粉㗎!天然香甜嘅桃味完全唔腥~ 蘊含維他命C、膠原蛋白同蛇麻草,除咗可以補充膠原蛋白令皮膚好d更有彈性之外,仲會更加好訓丫嘛,1盒含有1000,000mg嘅水解膠原蛋白,可以飲足40日,CP值超高呢! 而家上香港Swisse E shop買野

     

    puipui310 21,707

  • 平時日常生活中同埋飲食,唔多唔少都會攝取咗好多毒素,所以每朝訓醒我都會飲ProPectin柏沛樂醫藥級嘅蘋果果膠,由保加利亞製造,天然100%水溶性納米果膠,蘊含波蘭克拉科夫無農藥醫藥級蘋果果膠,高濃縮D-半乳糖醛酸~ 有效排除體內細胞重金屬及輻射等毒素、 減輕肝臟負擔、改善及提升免疫系統疾病、 蘋果膠富含纖維,飲咗有超強嘅腹感添, 咁自然食少咗好多零食啦~減肥必備啊! 而且不添加人工香精、色素! 並有6道專利技術提煉成水溶性納米粉末, 飲左10秒內就直入體內,進行天然螯合作用,輕輕鬆鬆就可以將輻射同重金屬透過新陳代謝自然排出體外喇! 仲獲諾貝爾獎家族成員,世界知名科學家米高•諾貝爾教授所認可! 就算孕婦都飲得,真係信心保證! 飲咗一排之後我覺得排便好咗,好暢順! 皮膚冇咁容易生暗瘡同埋有光澤咗!

     

    puipui310 21,707

  • 工作太繁忙,令到個人精神長期處於緊張狀態,就算明知道個人已經好攰,不過喺張床度碌黎碌去都係瞓唔着 自從家人煲過一次靈芝湯比我飲之後我就覺得瞓得好好!不過都唔係成日有愛心靚湯飲㗎嘛!咁我就決定每日都食自然良坊™靈芝孢子活性破壁,因為之前睇消委會嘅測試,發現自然良坊靈芝孢子嘅破壁率測試結果100%啊,仲有GMP優質生產同SGS嚴格品質驗定,所以我對佢哋嘅產品好有信心 每粒有280mg所以而家我每日都食1粒就夠喇,食咗一排我覺得精神好咗、睡眠好咗好多啊!我會繼續食㗎!幫助平衡四高、身體機能調理返好d丫嘛 自然良坊專門店:旺角彌敦道760號聯合廣場30號B地下 銷售點:各大萬寧獨家發售 網店: https://www.naturalsquare-eshop.com

     

    puipui310 21,707